Ginsmagning

En privat ginsmagning for dig og dine venner, kolleger eller kunder. 

Er I min. 10 personer, kan vi lave en privat ginsmagning, som en del af jeres julefrokost, firmaevent, polterabend, fødselsdag, herreaften osv. Ja faktisk kan vi lave en smagning med lige hvad i har lyst til; rom, whisky, tequila - you name it! 

I får mulighed for, at smage op til 6 forskellige gin, og skal lege med sjove garnish og spændende mixers. Vi garanterer, at I inden aftenen er omme, har lært, hvordan man laver den perfekte G&T lige efter jeres smag. Sammen med smagningen kommer der en tapas snack så ingen drikker på tomme maver. 

 

Priser starter ved 350 kr. per person 

For yderligere informationer og booking kontakt os på 75101070 eller 61664940 - ea@rankinpark.dk

Wine Tasting 

Er I til god vin og har I lyst til et privat arrangement, hvor I lærer lidt om Sydafrikanske vine, så tilbyder vi en privat vinsmagning, i vores hyggelige café eller hos jer. Hvad end I er 2 eller 20, så kommer vi gerne ud og 'underholder' med kælderens lækreste vine. Vi sammensætter en smagning lige efter jeres ønsker - ring og hør mere. 

Alle vinsmagninger udføres af vores egen sydafrikaner Andre og vil derfor være på engelsk

Priser starter ved 200 kr. per person 

For yderligere informationer og booking kontakt os på 

75101070 eller 61664940 - ea@rankinpark.dk

Cocktail Master Class

Måske du er ekspert I at drikke cocktails, men kan du shake den perfekte cosmopolitan? Vil I have det lidt sjovt og samtidig lærer noget nyt, så er en Cocktail Master Class lige noget for jer. I får know-how til den perfekte cocktail, lige efter jeres smag. 

Alle vores Cocktail Master Classes foregår i cafeen og tilrettelægges jeres ønsker. 

Priser starter ved 350kr per person 

For yderligere informationer og booking kontakt os på 75101070 eller 61664940 - ea@rankinpark.dk

CVR: 38143980