CVR: 38143980

Tirsdag 8/10/19 
kl: 19-22

Tapas, rødvin & en fortælling om Rankin Park

Da Rankin Park åbnede for 2.5 år siden var der ikke mange der troede på min ide. Ud over at åbne en cafe baseret på et koncept, jeg selv havde fundet på, med mad jeg selv elsker, uden erfaring som restauratør eller som kok blev Rankin Park født; en lille drøm der blev til virkelighed.

Rejsen har været brutal; men også spændende, lærerig og givende. Min tilgang til udfordringer er lidt som Pipis: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg helt sikkert”.
Der var SÅ meget jeg ikke vidste; så meget hvor jeg tænkte ‘nå, det kan vel ikke være så svært’, udfordringer, som gav både sved på panden og søvnløse nætter. Så hvorfor blive ved? Og ville jeg gøre det igen? Er det ikke hårdt hele tiden at være på vejDet er bare nogle af de mange spørgsmål, jeg har fået de sidste 2,5 år og nu samler Rankin Park det hele i en hyggeaften.
Jeg vil fortælle om hele rejsen, alle op og nedturene; de personlige, de professionelle og dem der stadig gir mig en klump i halsen. Fortælle om vores lokale leverandører, der er en kæmpe stor del af cafeen. Om vores Rankin Bibel der er samler alle vores værdier og grundsten, og som hele teamet forsøger at levere efter hver dag - det er den der gør Rankin Park til Rankin Park.

Vi starter aftenen med en tapasbuffet, spis så meget du kan af vores lokale, økologiske godter, og nyd en god Rankin Salat dertil. Der er selvfølgelig et glas dejlige velkomstbobler og et glas rødvin til maden. Faktisk tænker jeg alt det rødvin I kan drikke, mens I hører om Rankin Park.
Prisen for arrangementet med bobler, tapas og vin er 345 kr.

Ring 75101070 eller skriv til ea@rankinpark.dk for at booke bord.

Jeg glæder mig,

Ea