Søndag 8/3/20 
kl: 10-12.30

Støt en god sag over en lækker brunch til et inspirerende foredrag om rejsen fra idé til Rankin Park. 

På International Kvindedag vil Soroptimisterne og Rankin Park gerne invitere dig på en lækker brunch samt foredraget 'at leve som Pippi; en inspirerende og motiverende fortælling om hvordan Rankin Park blev til. Fra en skør idé til en færdig café. Rankin Park blev ikke spået de store chancer da vi slog dørene op i 2017. 'En grøn café kan da aldrig gå i Esbjerg' sagde de... 
Ideen var go men rejsen var sindsyg. Med to små børn og for lidt timer i døgnet blev Rankin Park skabt fra bunden af og den rejse og de erfaringer, jeg har gjort mig, vil jeg gerne dele med jer. Iværksætteri er en livsstil og er man en gang iværksætter, altid iværksætter. 
Ved at købe billet til denne dag støtter du de gode sager Soroptimisterne arbejder for. Du reserverer din plads ved at ringe til Rankin Park (75101070) og indbetale 285kr til 52 73 70. Overskuddet går ubetinget til Soroptimisternes formål. 
Hvad er Soroptimisterne?

Soroptimist International arbejder hele tiden på at forbedre liv og status for kvinder og piger gennem uddannelse, ved at fremme og udvikle selvstændighed og gøre det muligt for kvinder og piger at bruge deres fulde potentiale.

CVR: 38143980