Genåbningen 2021

Snart åbner Danmark igen, og vores café gør klar til tage imod gæster igen. Når vi åbner, bliver det dog på andre vilkår, end det vi var vandt til. Det er vigtigt, at påpege, at det ikke er Rankin Park, der har bestemt de nye restriktioner og retningslinjer, men regeringen - derfor vil jeg bede jer være søde, ved vores personale, når de arbejder med de nye regler. 

21. April - Åbning for udeservering & Takeaway 

Vi har fra 21. April mulighed for udeservering både i Skolegade og i Gårdhaven. I Skolegade er der sol hele dagen (hvis solen skinner, og i gårdhaven er der sol til start eftermiddag og igen om aftenen. I gårdhaven er der fire varmelamper, og det er først til mølle. Der ud over er der to store parasoller og masser af tæpper. Der kan reserveres bord ude fra den 21. april kl 10. 

- Der er LIVE MUSIK med Anja Møllerskov & Nanna Gundersen fra kl ca 16.30 - ca. 18:30 den 21. april. Vi satser på godt vejr da det ellers vil blive aflyst. 

- Når du kommer på caféen skal du fremvise et gyldigt Coronapas. Du kan læse mere om coronapasset på sundhed.dk. 

- Vi overholder alle krav til afstand, rengøring afspritning med mere. 

- Der er også åben for take away fra den 21. april. Du skal ikke fremvise coronapas for at hente take away.

- Vores menu, både mad og drikke vil blive tilpasset vejret. Der er f.eks. chili con carne og suppe på menuen hvis det er koldt. 

- Åbningstiderne vil være vejrbestemt, og vi holder jer orienteret på hjemmesiden og facebook. Regner det, er det muligt, at vi lukker tidligt, ligesom vi holder åbent længere hvis vejret er godt. 

Kalenderlåger fra Esbjerg Kalenderen 2020

Grundet Corona har vi ikke kunne indløse kalenderlåger fra Esbjerg Kalenderen 2020. Når vi åbner, har du mulighed for at indløse din kalenderlåge mellem den 21. april og den 5. maj, mandag, tirsdag og onsdag fra 11.30-14.00. Det er kun muligt at indløse lågen til en lille platte, der spises på caféen (den kan IKKE bruges til take away eller veksles til andre produkter fra menukortet). Må vi lukket grundet vejret eller af andre årsager eller er der fuldt booket, så man ikke når at indløse sin låge, kan den ligeledes heller ikke veksles eller ombyttes til andet. Efter den 5. maj kan lågen ikke længere bruges. 

6. maj - Åbning for indeservering & Takeaway 

Den 6. maj er det muligt at bestille bord inde i caféen igen - Jubii! ​Kravet om Coronapas gælder også når du ønsker bord indefor. 

Vi gør opmærksom på, at vi på grund af krav til afstand, højst må ha 40 gæster på cafeen af gangen. Derfor opfordre vi meget til, at i bestiller bord inden i kommer. Det er ikke et krav, men en måde hvorpå, vi kan sikre dig et bord. Vi gør opmærksom på, at du har bordet i to timer når du ankommer. 

Åbnings weekenden indendøre:

- Den 7. maj afholder vi årets første grill aften i gårdhaven. Martin griller store saftige bøf, som du får sammen med din Rankin salater. Book bord allerede i dag. 

- På Morsdag den 9. maj er der åben for brunch mellem 09-13. Der kan reserveres bord i to seat kl 09 eller kl 11. 

- Vi kender endnu ikke forsamlingsforbudet eller vores åbnings tider men opdatere løbende vores hjemmeside.

 

Vi glæder os meget til at åbne og byde jer velkommen igen. Det er meget vanskelige forhold vi åbner under så vi håber på jeres fleksibilitet og forståelse når vi prøver at manøvrer rundt under de nye regler. Vi takker jeg for støtten og opbakningen! 

 

Ea Gram-Rankin 

CVR: 38143980